Getest en .. Goedgekeurd? #1 | Hema-kwasten

Even 2 artikels op een dag vandaag. Ik had namelijk beloofd deze week de hema-kwasten te testen, maar kreeg dit artikel er niet meer ingepropt.

Ik testte dus uitgebreid de kwasten van de hema die ik poste in mijn Shoplog #1. Ik ben natuurlijk absoluut geen natuurtalent want gebruikte hiervoor bijna nooit oogschaduw.
PicMonkey Collage3
Ik kocht in de hema dus deze kwasten. En zelf ondanks dat ik geen natuurtalent ben, merkte ik toch duidelijk een verschil tussen de oude collectie (de zwarte) en de nieuwe collectie (de witte). De nieuwe collectie brengt echt zeer zacht en veel mooier aan dan de oude collectie. Ik gebruikte de classic eyeshadow kwast voor het aanbrengen van oogschaduw op het bewegend ooglid, en de witte oogschaduw brush. Voor de crease gebruikte ik de witte smudge, en de zwarte shading kwast. Voor de blending gebruikte ik gewoon de witte eyeshadow brush omdat ik hiervoor geen speciale kwast had.
Verder gebruikte ik de grote poederkwast voor het aanbrengen van een fixerend poeder, en de kleine poederkwast voor het aanbrengen van blush (niet ideaal, deze is te groot, maar dient hier ook niet voor). Zoals je in mijn Shoplog #1 kon lezen, was dit een foute aankoop.

IMG-20150924-WA00121 (Ik ben duidelijk geen natuurtalent in het nemen van look-foto’s :p maar het was ook avond)
Ik koos hier voor een heel subtiele kleur, omdat ik dit gewoon mooier vindt dan een opvallende kleur. Vermits ik nog zelden oogschaduw droeg geeft een felle kleur rap het “clown-effect”.
Ik ben toch zeer tevreden over de nieuwe collectie van de hema. Zelf een leek zoals mij kan ze gebruiken. En ze voelen zo zacht aan !! Zeker een aanrader.

Wat vinden jullie van deze kwasten?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s