Weekmenu 5/10 – 11/10

Het is weer eens zondag, de week is om ! Wat gaat dit snel allemaal. Daarom vond ik het wel leuk om met jullie mijn weekmenu te delen. Deze week was niet super gevarieerd, want ik moest dringend mijn artikel over boursin afmaken. Ik had super veel zin in deze gerechten, en zo heb ik niet een half potje moeten weggooien ! Voor mij een zeer geslaagde, echter ongezonde (oeps), week.

Maandag:
’s Morgens heb ik de zeer slechte gewoonte van niets te eten. Als ik vroeg moet opstaan, en ik moet kiezen tussen 10min langer liggen of ontbijten, dan is mijn keuze rap gemaakt. Moet ik echter niet vroeg opstaan, dan gaan mijn ogen pas open rond 12u, oeps ontbijt gemist.
Zo gaan we rap over naar de middag. Ik was nog even thuis bij mijn ouders en at de overschotjes van zondag avond. Lekkere luikse balletjes met puree en rode kool 🙂 . Na de middag vertrok ik onmiddellijk naar kot in Brussel.
’s Avonds was het tijd voor mijn eerste boursin gerechtje, stiekem maakte ik twee verschillende gerechten op die avond, en at ik dus twee kleine porties, want ja, de week is toch niet zo heel lang. Zeker deze met de hamblokjes vind ik super !
weekmenu1

Dinsdag:
Opnieuw at ik ’s morgens niets. Ik had heel de week geen les, waardoor ik lekker kon uitslapen. Heeerlijk !!!!  Rond de middag ging ik toch even naar school om een boek door te verkopen, en ja hoor, ik kwam voorbij de cosy pasta en kon het niet weerstaan. Ik at dus een kleine tomcremy.
’s Avonds at ik dan een gevulde kippenborst met een lekker slaatje. Het was een experimentje die zeker geslaagd was. DSC03681

Woensdag:
Woensdag ochtend had ik een afspraak bij mijn trajectbegeleider op school. Ik at een rijstkoek bedekt met pure chocolade voor ik vertrok.
s’ Middags at ik rap wat courgette soep met boursin, want ik had een hele blognamiddag ingeplant. Ik maakte allemaal leuke foto’s, en maakte twee artikelen af.
S’ avonds at ik opnieuw pasta. Deze keer met een vissausje en wat zalm. Opnieuw kwam de boursin erin, en was het een experiment. Ik zou het zeker nog eens maken, al zou ik er dan wat zeevruchten bijdoen 🙂
zalm vissausje

Donderdag:
Joepie, ik kon weer naar huis !! Ik had een nieuwe gsm besteld, en deze stond thuis op mij te wachten. Ik was nog nooit zo enthousiast om naar huis terug te keren :p .
Ik dronk nog een iced capuccino voor ik vertrok.
Ik kwam rond de middag aan, en kreeg een mini beetje overschot van woensdag voorgeschoteld, namelijk een vreemde mengeling van snijboontjes, aardappelen en spekjes (tot hier gaat alles goed), besprenkeld met een mengsel van azijn, water en bloem (whuuuuut !!!). Blijkbaar een typisch Luiks gerecht. Het was zeker niet vies, maar ook niet direct mijn favoriet :p .
S’ avonds aten we dan lekkere scampi’s met een curry-room-kokos sausje en wat rijst.

Vrijdag:
Opnieuw veel te laat opgestaan. Wordt weer afzien als ik vanaf volgende week mijn stage begin.
s’ Middags at ik een lekkere tomatenroomsoepje met een boterham.
s’ Avonds was het dan tijd voor mosselen !! Mmmmm. Zo lang geleden.

Zaterdag:
Ik moest heel het weekend werken en had dus geen tijd om te eten. Ik at rap rap wat soep voor ik vertrok en toen ik om 22u thuis kwam stond er nog wat lasagne in de frigo, een kippenlasagne, kende het nog niet maar is zeker niet slecht.

Zo, dit was mijn weekmenu ! Hopelijk vinden jullie deze artikels wat, laat het me dan zeker weten in een reactie. Wat is jullie favoriete gerecht van deze week?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s