Interieur | Mijn kot

Als jullie mijn blog al even volgen, weten jullie dat ik op kot zit in Brussel.
Ik wou jullie vandaag graag een kleine rondleiding geven in mijn kleine, gezellige maar ook wat bombastische kot. Ik heb enorm veel spulletjes, en koop ook altijd maar bij, maar heb uiteraard niet zoveel ruimte om dit allemaal kwijt te kunnen (22m² om precies te zijn). Resultaat? Een chaos aan spulletjes waar ik geen plaats meer voor vind, waardoor alles er best wel rommelig uitziet.
DSC03630Als eerste zie je hier mijn bureautje. Zoals je kan zien heb ik niet echt een bureau, maar werk ik gewoon op een deel van mijn eettafel. Niet super handig, maar toch doenbaar. Als ik wat moet studeren schuif ik mijn laptop naar achteren, zodat ik mijn boeken kan plaatsen. In de verte zie je nog mijn mini keuken, en ja, er hangt een kleedje aan mijn voordeur. Ik heb namelijk geen kleerkast 😮 maar gebruik hiervoor een soort van mand die ik onder mijn bed schuif. Omdat ik kleedjes toch niet zo graag opplooi, hang ik deze aan mijn voordeur 🙂 .

DSC03631Mijn super leuke zetel !! Ik kocht onlangs nog wat kleurrijke kussen die het geheel wat opvrolijken. Het is een slaapbank die je kan opentrekken. Mijn vriend verblijft namelijk 2 weken elke bij mij, dus dit is super handig natuurlijk. Jammer genoeg hebben we niet meer zoveel ruimte wanneer deze is uitgetrokken :p . Maar goed, daar leer je wel mee leven.

DSC03632Langs de andere kant bekeken heb ik ook nog een normaal bed. Toegegeven, het zou handiger zijn moest dit bed wegvallen en de ligzetel gewoon altijd een bed zou zijn, maar mijn mama staat erop dat ik toch 2 weken in de maand op een normale matras slaap ipv op een harde zetel.

DSC03634
Zoals ik daarnet al vermelde is mijn tafel een bureau en een eettafel. Hier zie je het eetgedeelte. De tafel kan je nog uittrekken om groter te maken, maar hiervoor heb ik natuurlijk geen plaats :p. En mijn leuke action kaarsje waarover ik vertelde in mijn favorieten van september hebben hier ook een leuk plaatsje gekregen !!

DSC03635Boven mijn zetel/bed hangt er ook een plank. Zoals je ziet, best wel rommelig 😮 ik heb gewoon te weinig plaats :p . De rode elementen passen hier trouwens niet super goed met de blauwe muur aan de overkant, maar deze zijn nog afkomstig van mijn vorig kot. Ik ben trouwens super fan van mijn hema-lichtbolletjes !!

DSC03636Mijn ini-mini keukentje met 2 kookplaten 😮 . Best wel moeilijk soms want ik kook super graag en ook elke dag. Het vergt altijd wat organisatie om vlees, patatjes én groentjes te maken. En als je er dan nog een sausje bij wilt :p . Maar goed, ook dit went wel, en na een jaar weet je hier echt wel mee om te gaan. Op mijn dampkap heb ik nog wat foto’s, dit zijn magneetjes die ik bestelde op internet. Leuk hé?

DSC03665Tegenover mijn bed heb ik natuurlijk een kast waar ik al mijn studieboeken kwijt kan en een tv-hoekje. Op dit vlak ben ik best wel verwent. Het is ook het eerste wat ik in orde maak, want ik ben echt verslaafd aan tv. Zo heb ik een digibox, een dvd-speler en ook nog een playstation 3 om netflix makkelijk op te kijken !!

DSC03637

Last but not least heb ik natuurlijk ook een badkamer en meteen ook het rommeligste hoekje. Ik hoor je denken, heeft ze nou geen wc of douche. Natuurlijk wel, maar deze plakte toch niet zo mooi op foto. Zoals je kan zien is mijn plakje volledig volgestampt met allerlei make-up, die ik dan nog de helft van de tijd niet gebruik wegens tijdgebrek :p Dit is typisch iets voor mij.

Zo, dit was de rondleiding in mijn kot. Wat vinden jullie van mijn gezellige chaos? 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s