Unboxing | Happy Blue Box Oktober !!

Ik zag op verschillende blogs vaak de beautyboxen passeren en was er telkens zo jaloers op :p Ik ging dus op onderzoek uit wat nu precies de beste box was voor mij, en besloot voor de happy blue box te gaan. Deze box bevat altijd 5 tot 6 producten, en deze zijn meestal ook full size. Voor €17,95/maand kon ik dit niet laten schieten. De merken waar ze voor mee samenwerken zijn: Rainpharma, Camille, Golden Rose, BCL Spa, Hermone, Benecos, Avril, Bo-ho, Body&Bess skin care en Elf. Ik ben persoonlijk super benieuwd naar Rainpharma en Elf. Heb hier zelf nog geen producten van, maar hoorde er al veel goeds over.
Oktober was net een speciale maand, ze waren zo enthousiast over een bepaald merk die niet zo gekend is bij ons, dat ze een hele box hieraan gericht hebben. Eigenlijk vond ik dit een beetje jammer maar dit vooral omdat het mijn eerste box was.

PicMonkey CollageOver de verpakking ben ik zeer tevreden. Dit doosje is nog extra verpakt in een normale kartonnen doos, dus dat is nog eens extra bescherming. Ook het design vind ik zeer mooi, zeker nog bruikbaar voor zaken in op te bergen. Ook de sjaal is er denk ik bij voor extra bescherming, maar is ook gewoon leuk om zo te dragen, mijn moeder heeft deze al gepikt.

IMG_20151016_184337Maar natuurlijk is de inhoud het belangrijkste. Deze maand is de box gericht op één enkel merk, zoals ik hierboven al zei, namelijk Ingrid Cosmetics. Dit is een merk uit Polen die in dat land, en buurlanden enorm populair is maar bij ons nog niet echt gekend.  Het merk staat bekend om zijn hoge kwaliteit en zijn strenge controles op de ingrediënten, klinkt al veelbelovend. We kregen maar liefst 7 producten (6 producten en 1 extra spiegeltje), dus ik ben super tevreden.

PicMonkey Collage5Het product wat direct opvalt is deze pressed powder. Een mooi en stevig doosje, en ook de tekst in het poeder vind ik best wel leuk. Er zit ook een spiegeltje op, en in een geheim compartiment zit een soort van sponsje om het aan te brengen. Hier moet je echter goed achter zoeken, of ik toch, want ik heb dit pas de dag later toevallig ontdekt. Het ziet er in elk geval al zeer leuk uit, en had zelf nog maar 1 poeder, die van de hema, waar ik best tevreden over ben dus nu heb ik deze als extra, super !

DSC03692Het volgende is een blush. Opnieuw is het design super leuk, vooral de bloem die erin staat vind ik prachtig. Het maakt opzich niet veel uit, maar het geeft toch dat tikkeltje extra. De blush zelf vind ik persoonlijk te blinkend en te zacht van kleur om als blush te gebruiken. Er komt eigenlijk enkel blinkend af, maar in combinatie met een andere blush of als highlight is dit best te gebruiken.

DSC03690Er zat ook nog een oogschaduw bij. Deze ziet er in de verpakking zeer donker grijs uit, maar eens je het op je huid doet valt dit reuze mee. Het geeft een licht grijze, zelfs wat blauwe schijn af. Voor mensen die graag een donkere kleur hebben is deze niet aan te raden, behalve als je natuurlijk meerdere laagjes zet. Voor mij is deze kleur perfect, niet te opvallend.

DSC03689Met de liquid lipstick ben ik echt super blij. Ik wou al lang zo een lipstick kopen en nu heb ik er één. De kleur is wel vrij fel, dus dat is voor mij even wennen. Ook is heeft het een glanzend effect, ik verkies een matte finish. Maar al bij al een leuke lipstick. Dekt vrij goed, en met zijn lipgloss-applicator is deze best makkelijk aan te brengen. Je voelt hem wel wat op je lippen zitten, en hier kan ik heel moeilijk tegen, maar dit heb ik bij elke lipstick tot nu toe, dus dat ligt misschien aan mij.

DSC03693Over deze producten ben ik eigenlijk het meest tevreden. Een mascare en een eyeliner gebruik ik elke dag, en kan dus altijd van pas komen. Ik gebruik zelf een potloodje als eyeliner, maar wou al graag zo een pen testen, durfde enkel nooit de stap zetten omdat ik dacht dat dit vrij moeilijk was om aan te brengen. Deze eyeliner is zelf niet van het merk Ingrid cosmetics, omdat deze niet op tijd geleverd werd, maar is van het zusterbedrijf Butterfly.
De mascara vind ik persoonlijk super, het scheidt je wimpers op zo een mooie manier.

Zo, dit was de box van deze maand. Ik ben toch best tevreden over de inhoud, en ga bijna alles gebruiken. Ik vind het alleen jammer dat er enkel make-up inzit en geen gezichtsverzorging, maar dat is dan voor een volgende keer 🙂

Hebben jullie de happy blue box? Of wat vinden jullie van de inhoud?

6 gedachtes over “Unboxing | Happy Blue Box Oktober !!

    • Jammer, kwam je reactie in mijn spam terecht. Toch wou ik nog graag antwoorden 🙂 ik had namelijk exact hetzelfde gevoel toen ik de eerste keer een blogbericht hierover las. Ik was onmiddellijk verkocht 😉

      Like

  1. Pingback: Inhoud Happy Blue Box - Oktober 2015 - Happy Blue Box

  2. Pingback: Getest en .. Goedgekeurd? | Mascara Ingrid cosmetics & eyeliner Butterfly | mangobananalife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s