What’s In My Bag

Ik ben altijd super benieuwd naar de spullen van iemand anders. Daarom laat ik jullie vandaag zien wat er in mijn tas te vinden zit. Dit is mijn tas waar ik mee naar de lessen ga. Omdat hier toch vrij veel inzit, zal ik er direct aan beginnen.
DSC03703 DSC03707

Mijn tas vind ik persoonlijk echt super. Ik heb er al veel complimentjes over gekregen en je kan er zooooo veel in kwijt (wat soms ook wel wat nadelig is). Het ziet er voor mij best wel netjes en fancy uit, zonder dat ik hiervoor heb betaald, hij komt namelijk uit de New Look !! Binnenin heb je nog een klein zakje voor een gsm, een iets groter zakje en een afsluitbaar zakje met een rits. Ook dit vind ik super handig.
DSC03598Eerst en vooral, om naar een les te gaan heb je natuurlijk een notitieboekje nodig. Ik ben helemaal verlieft op deze oranje van de Hema. Hij schrijft lekker, is ook handig met de ringetjes en je kunt de blaadjes eraf scheuren en proper in een ringmap plaatsen.
Verder heb ik natuurlijk ook een mapje om mijn losse papieren in mee te nemen. Op deze manier neem ik altijd mijn ppt’s mee naar de les en neem ik ook hierop notities. Dit vind ik wel makkelijk omdat je het onmiddellijk bij de juiste tekst kan schrijven.
Ook een agenda is in het schoolleven een niet te missen accessoire. Deze toonde ik jullie al in mijn planning blogpost. Ik hoop dat ik dezelfde terugvind voor volgend jaar, want vind hem super handig.

DSC03596Wat ik ook altijd mee sleur zijn plastiek tassen. Ik ga vaak na de lessen nog even naar de supermarkt, dit draait dan altijd uit dat ik veel meer meeneem dan eigenlijk nodig. Gelukkig heb ik dan zakken mee, anders moet ik deze weer betalen.
De zwarte kreeg ik van mijn mama toen ze op citytrip was in Praag. Ik ben er super blij mee. Hij is vrij groot, er zit een rits op en hij is niet zo groot om mee te nemen. Enkel de handvatten zitten soms wat in de weg.
De andere is een gewone plastic tas van de winkel zelf. Ik heb er zo zeker een 10-tal en heb er praktisch altijd één mee.

DSC03604Een pennenzak en een make-up tasje kunnen natuurlijk niet ontbreken. Het make-up tasje heb ik trouwens zelf gemaakt, en ik ben verrast dat het nog steeds niet kapot is :p Hoe ik dit maakte kan je hier vinden.

DSC03606
In mijn make-up tasje zitten voornamelijk de hoogst nodige dingen zoals een lippenbalsem, muntjes, een rekkertje, parfum en deodorant. Verder vind ik het ook leuk om alcoholgel te hebben, zodat ik mijn handen wat kan opfrissen zonder water. Ook heb ik er een lipstick in, om wat bij te werken en een handcrème, vooral handig in de winter.

DSC03602 DSC03610

Ik heb natuurlijk ook de hoogst nodige dingen in mijn handtas. Mijn portefeuille, deze komt van de Primark en kocht ik voor €3. Nu ongeveer 4j later gaat hij nog steeds mee. Zou hem voor geen goud van de wereld willen ruilen.
Uiteraard ook mijn huissleutels, anders geraak ik niet meer binnen. Mijn gsm kan ook niet ontbreken, deze foto’s zijn genomen met mijn oude nokia, ondertussen heb ik een nieuwe gsm, joepie !!
Een brillendoos om mijn bril in te zetten. Deze gebruik ik vooral tijdens de zomer, zodat ik mijn bril hierin kan doen en mijn zonnebril kan opzetten. In de winter zit er in de doos een zakdoekje zodat ik mijn bril wat kan kuisen met het product die je op deze foto ook ziet. Essentieel voor mij, want mijn bril wordt zo rap vuil.
Als laatste heb ik er ook nog oortjes inzitten. Deze gebruik ik eigenlijk zelden, want ik moet maar 3min wandelen naar mijn school. Maar toch is het wel eens handig.

Meestal zit er ook nog een drinkbus in en wat eten, maar deze zaten er toen blijkbaar niet in.

Wat zit er voornamelijk in jullie tas?

3 gedachtes over “What’s In My Bag

  1. Leuk artikel! Altijd leuk om te lezen wat het verschil is tussen mijn eigen en anderen hun tas! Ook leuk om het verschil in taal tussen Belgische/zuidelijke Nederlanders en Noordelijkere Nederlanders te zien, ik zal binnenkort ook een stukje schrijven over wat je zoal vindt in mijn tas.

    Like

  2. Leuk stukje, altijd leuk om te lezen wat het verschil is tussen mijn eigen tas en die van anderen. Ook vind ik het taalverschil tussen Nederlanders en Belgen altijd leuk. Ik zal binnenkort ook eens een stukje schrijven over wat je zoal vindt in mijn tas, leuk!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s