Anti-haaruitval | Yves Rocher

Ik ben iemand die altijd super veel haaruitval heeft.Een zeer vervelende situatie, vermits dan heel het huis volhangt. Als ik in de douche ga, verlies ik echt dikke plukken vol met haar, het hangt overal en geraak er dan maar niet vanaf. Hier wil ik toch graag een einde aan maken, of tenminste wat vermindering. Ik besloot daarom bij yves rocher een anti-haaruitval serum te kopen voor 1 maand. Best prijzig, maar ik lag eronder toch goede reviews. Vandaag deel ik mijn ervaring met jullie.
DSC03668Eerst en vooral, de verpakking ziet er gewoon goed uit. Ik verschoot er wel wat van toen ik het opendeed en allemaal capsule’s zag liggen. Ik weet niet precies waar ik mezelf aan verwachte, maar dit duidelijk niet.
Je krijg 4 capsules, waar je dan telkens de kop af breekt en het pompje op kan plaatsen. Elke capsule bevat 4 sessies.

Het gebruik ervan vond ik eigenlijk niet zo handig. Het pompje werkt perfect, daar heb ik niets op aan te merken. Je hoort het te spuiten op je haarlijn, en telkens nieuwe lijnen maken. Je moet iedere sessie tot het volgende getal leegmaken, dit is best wel duidelijk aangegeven. Maar ik vind het best moeilijk te bepalen hoeveel verschillende lijnen ik moet maken, moet ik ook vanachter, of enkel vanboven. Ik was wat zoekende de eerste keren. Na verloop van tijd had ik mijn ritueel en lukte het best wel. Ik gebruikte het om de dag, telkens na het wassen van mijn haar, wanneer deze handdoekdroog was.

DSC03669Het resultaat: Een uurtje nadat je de olie op je hoofdhuid hebt gespoten, voelt je haar super stijf aan, je kan sommige plukken aan je hoofdhuid letterlijk ‘breken’. Gelukkig deed ik dit telkens ’s avonds en was dit ’s morgens weg. Je haar wordt er, zoals ik wel verwachte, best wel vettig van. Ik heb van mezelf al vrij rap vettig haar, en dit versterkt het alleen nog maar. Verder is het toch best een gedoe om dit telkens te spuiten, je bent toch wel even bezig. Ik heb de helft van de doos opgebruikt, en merkte geen enkel verschil, dus ik heb het opgegeven. Als ik geen resultaat merk, wil ik ook geen inspanning meer doen, slechte eigenschap van mij.

Ik verwacht persoonlijk niet dat het enig effect zal geven, als het na 2-3 weken nog steeds geen enkel effect geeft. Misschien als je meerdere dosissen koopt, en je dit een paar maanden doet, je wel resultaat ziet. Maar voor de prijs (€19.95), zou ik het persoonlijk niet aanraden.

Jammer, ik heb dus nog steeds evenveel haaruitval. Misschien ook een beetje mijn eigen schuld omdat ik niet heb volgehouden, maar ik had er geen goed oog in. De negatieve punten overtreffen de positieve.

Hebben jullie een geheime remedie tegen haaruitval?

4 gedachtes over “Anti-haaruitval | Yves Rocher

 1. Ik ben dol op Yves Rocher maar van de haarproducten blijf ik altijd af.
  Ik merk dat deze bij mij juist irriteren. Jammer dat ook dit product blijkbaar niet goed werkt.

  Heb je al geprobeerd om je hoofdhuid te masseren zo’n 5 minuten per dag?
  Dan heb je een betere doorbloeding en zul je ook merken dat je haar er beter van uit gaat zien.

  Like

  • Ik hoopte er zelf ook op. Zeker voor die prijs. Jammer ! Zelf heb ik ook al eens biergist pillen getest, deze wil ik nog wat uitgebreider testen vooraleer ik er een review over schrijf, maar op het eerste zicht leken die behoorlijk te werken. Wel vervelend, 3×5 pillen per dag. Ik plette deze en mengde het poeder in fruitsap 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s