Shoplog #2 | Hema

Wat ben ik toch een grote fan van de Hema. Ik ontdekte het eigenlijk pas sinds vorig jaar. Uiteraard kende ik hiervoor de Hema al, maar mijn moeder had mij in mijn hoofd gepompt dat dit zo een dure winkel was, dus ik ging er nooit heen. Totdat een vriendin me zei dat je daar zo leuke agenda’s had, die niet te duur waren. Ik ging kijken, en was onmiddellijk verkocht. Nu een jaar later, had ik opnieuw een agenda nodig, en stond al sinds september te springen om mijn nieuw exemplaar te gaan halen in de winkel. Natuurlijk waren deze toen nog niet beschikbaar, maar nu heb ik eindelijk mijn nieuwe agenda kunnen aanschaffen !! Natuurlijk kon ik het niet laten wat andere kleine prulletjes mee te nemen. Ik laat jullie vandaag dus mijn kleine hema-shoplog zien.

DSC03711

DSC03708Uiteraard kocht ik dus mijn nieuwe agenda. Natuurlijk dezelfde lay-out als elk jaar. Enkel de tekening van voor, en de details binnenin zijn anders. Ik vond dit design het mooiste, dus nam ik deze mee. Ik ben al helemaal enthousiast om ermee te beginnen. Nog even wachten tot 7 december.

Verder kocht ik nog de facewash van de lijn “let’s attack those nasty spots”. Ik heb opzich niet zoveel last van puistjes, maar heb er altijd wel eentje op mijn kin bv. Hier zou ik toch graag vanaf willen. Ik ben super benieuwd naar deze producten van de hema.

De gekleurde notitiestickers zijn eigenlijk voor mijn vriend. Maar ook ik gebruik deze nefast in al mijn boeken en cursussen. Kleurrijk en leuk.

De letters kocht ik in alle enthousiasme, ik kon er zoveel mee doen. Maar toen ik thuiskwam, besefte ik dat ik helemaal niet weet wat ik ermee moet aanvangen. Weer een impulsieve aankoop :p Alle tips zijn welkom. Gelukkig kostte deze maar €1.

DSC03712 DSC03716Als laatste kocht ik ook nog washitape. Ook altijd handig, al weet ik nooit echt goed wat ermee te doen. Deze schappen zijn eigenlijk altijd leeg in de hema waar ik ga, super jammer natuurlijk. Ook deze keer was er enkel deze over, en nog maar een paar. Dus besloot ze toch maar mee te nemen. De eerste vind ik super leuk !!!

Hebben jullie tips voor mijn impuls aankoopjes? 

7 gedachtes over “Shoplog #2 | Hema

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s