Bloggersmeeting Leuven

Liefste lezers,

Normaal kwam dit artikel gisteren al online, maar ik moest hier toch even mijn frustraties kwijt over de terreurdreiging, waardoor ik dit artikel even heb opgeschoven. Maar vandaag enkel leuke dingen, ik vertel jullie namelijk over mijn eerste bloggersmeeting die maandag plaatsvond in Leuven.

Afgelopen maandag was het eindelijk tijd om naar de bloggersmeeting te gaan in Leuven. Ik keek er super hard naar uit maar was ook best zenuwachtig. Ik wist niet goed wat ik ervan kon verwachten en afspreken met mensen die je niet kent blijft altijd wel wat spannend. Ik kan soms ook zeer verlegen zijn als ik me niet helemaal top voel in een groep maar dit viel gelukkig super goed mee. We spraken af aan het station in Leuven. Het was even zoeken maar uiteindelijk vonden we elkaar toch allemaal.

We hadden om 15u gereserveerd bij koffiebar Noir in de Naamstestraat en gingen hiervoor nog gezellig shoppen. We gingen met z’n allen de pull and bear en the body shop binnen, wat best voor wat chaos zorgde, opeens 8 personen in de mini body shop. Twee meisjes kochten spulletjes met de geur pompelmoes, ikzelf was ook helemaal weg van de geur maar wou graag wat geld besparen dus ik kocht niets (applausje voor mezelf).

thumb_img_3951_1024_zps3ou5khhxFoto: Eva

We stapten hierna door naar de koffiebar waar we volledig de tijd uit het oog verloren door het gezellige praten. De meeste meisjes bestelden iets warms maar ik bestelde een huisgemaakte limonade van framboos, en wat was deze lekker !! We hebben uren zitten praten over elkaars blogs, tips uitgewisseld en weer wat wijzer geworden over bepaalde onderwerpen. IMG_20151116_180714
De meiden gingen hierna nog even naar de Flying Tiger en de MAC, jammer genoeg moest ik wat vroeger weg waardoor ik dit gemist heb.

Het was echt een super dag, en ik ben zeer blij dat ik deze leuke dames heb mogen ontmoeten. Hopelijk kunnen we nog eens afspreken en opnieuw een leuke tijd beleven. Het is zo gezellig om mensen te vinden die je passie met jouw delen.

thumb_img_3961_1024_zpsmhkefrtz

Hier zijn dan de fantastische meiden waar ik het over heb.
Van links naar rechts:

Jozefien: fulfillingdaydreamstonight.wordpress.com
Marijke: www.kalliopia.com
Eva: hernameiseva.wordpress.com
Isabelle: lifestyleisabelle.wordpress.com
Kathleen: thegoodthefabandthelovely.com
Sandra: misspaperfection.blogspot.com
Julie: viedejulie.wordpress.com

Zijn jullie al naar een bloggersmeeting geweest? 

13 gedachtes over “Bloggersmeeting Leuven

  1. Als er nog eens een meeting doorgaat in Leuven wil ik er ook wel bij zijn. Mijn zus (Isabelle) liet mij nog weten dat er mensen hadden afgezegd, maar ik ben nog maar pas begonnen met bloggen dus ik vond niet dat ik er al thuishoorde haha. Fijn dat jullie zoveel plezier hadden 🙂

    Like

    • Ik ben zelf ook nog maar vrij recent begonnen. Maar hier kan je dan eventueel wel veel dingen leren van anderen 😉 zeker komen volgende keer ! Het was echt tof. Ook leuk als je als zussen een passie kunt delen 😉

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s